Alla våra trafiklärare är godkända av Transportstyrelsen och har en gemensam erfarenhet som trafiklärare på över 200 år. Vi hjälper dig att ta körkort på ett pedagogiskt och lärorikt sätt. Vi som arbetar på Norrorts trafikskola är mycket medvetna om att utbildningen ska tillfredsställa och helst överträffa dina behov och förväntningar. Som pedagoger garanterar vi dig att alltid vara uppdaterade inom pedagogik och körteknik.
Det är då vi får ut det bästa resultatet!

Norrorts Trafikskola AB grundades 1963. Och drivs sedan 1991 av Peter Hagelin. I dagsläget är vi fyra rutinerade trafiklärare och en receptionist. Vi finns i Näsbydal som ligger på gångavstånd från RoslagsNäsby station, RoslagsNäsby trafikplats, Tibble och Åva gymnasium samt Täby centrum.
Vi kör Volvo XC40 manuell och automat. El, bensin och diesel (HVO100)

Samma trafiklärare under hela utbildningen.

Hos oss har du, till skillnad från många andra bilskolor, alltid samma trafiklärare när du övningskör. Som elev har du nära kontakt med din trafiklärare och han/hon har på så vis full vetskap om din utbildningsnivå. Om du av någon anledning önskar byta trafiklärare under utbildningstiden är det naturligtvis inte några problem. För oss är det viktigt att du trivs med din lärare, för vi människor är olika och personkemin är viktig.

Våra fantastiska medarbetare

Peter Hagelin
Peter HagelinSkolchef, utbildningsledare, kursledare, och riskettan lärare
Ami Jaktlund
Ami JaktlundTrafiklärare
Hans Bartelt
Hans BarteltTrafiklärare
Lillemor Hagelin
Lillemor HagelinAdministratör & reception
Johan NehrforsNy lärare f.r.o.m. 2 oktober