Alla våra trafiklärare är godkända av Transportstyrelsen och har en gemensam erfarenhet som trafiklärare på över 200 år. Vi hjälper dig att ta körkort på ett pedagogiskt och lärorikt sätt. Vi som arbetar på Norrorts trafikskola är mycket medvetna om att utbildningen ska tillfredsställa och helst överträffa dina behov och förväntningar. Som pedagoger garanterar vi dig att alltid vara uppdaterade inom pedagogik och körteknik.
Det är då vi får ut det bästa resultatet!

Norrorts Trafikskola AB grundades 1963. Och drivs sedan 1991 av Peter Hagelin. I dagsläget är vi fyra rutinerade trafiklärare och en receptionist. Vi finns i Näsbydal som ligger på gångavstånd från RoslagsNäsby station, RoslagsNäsby trafikplats, Tibble och Åva gymnasium samt Täby centrum.
Vi kör Volvo XC40 manuell och automat. El, bensin och diesel (HVO100)

Samma trafiklärare under hela utbildningen.

Hos oss har du, till skillnad från många andra bilskolor, alltid samma trafiklärare när du övningskör. Som elev har du nära kontakt med din trafiklärare och han/hon har på så vis full vetskap om din utbildningsnivå. Om du av någon anledning önskar byta trafiklärare under utbildningstiden är det naturligtvis inte några problem. För oss är det viktigt att du trivs med din lärare, för vi människor är olika och personkemin är viktig.

Varför bör ni välja oss?

Vi är en seriös trafikskola med välutbildade trafiklärare

När du tar körkort hos oss så kan du vara säker på att utbildningen håller hög kvalitét. Vi är medlemmar i STR (Sveriges Trafikutbildares Riksförbund). Vi följer Transportstyrelsens och Trafikverkets föreskrifter och har det senast uppdaterade utbildningsmaterialet för att din utbildning ska bli så effektiv och kvalitativ som möjligt.

Säkerhet och trygghet i fokus

Det kanske inte låter som världens bästa reklam för oss själva, men vi ger inte någon godkänt i ett moment innan vi är säkra på att kunskapen verkligen sitter där. Trafikutbildning handlar trots allt i grund och botten om säkerhet, och vi vill att ni som föräldrar ska känna er helt trygga med ert barns körkort efter en slutförd utbildning. Vårt mål är att så många som möjligt ska klara sin uppkörning på första försöket och vi har som krav på oss från Trafikverket att inte skicka elever som inte är redo för körprov. Dessutom så säger vår erfarenhet att det blir mest kostnadseffektivt med denna filosofi.

Skräddarsydda och effektiva utbildningar

Alla har inte samma förutsättningar när de börjar en utbildning hos oss, det är vi vana vid. Någon kanske är väldigt duktig på teorin, men behöver en extra körlektion för att lära sig starta i backe. Någon kanske är redo att ge sig ut i högtrafikerade områden direkt men behöver lite extra stöd med teorin. Vi tillämpar skräddarsydda utbildningar efter varje elev som får träna på det som behövs och tills vi är säkra på att det är dags för en trygg uppkörning

Övningsköra privat?

Väljer ni att övningsköra privat så får handledaren självklart följa med på körlektion för att se hur vi jobbar. Vi kan då också ge tips i vad ni kan träna på själva för att det ska bli en så bra och effektiv utbildning som möjligt. Vi håller regelbundet handledarkurser där du kan få mer information om just övningskörning privat och vad ni bör tänka på.

Lång erfarenhet

Under alla år i branschen har vi utbildat tusentals kunder. Vi vet vad som fungerar när vi lägger upp våra lektioner, och hur vi verkligen kan få våra elever att lära sig så bra som möjligt. Kontakta oss eller kom förbi vårat kontor så berättar vi mer och hjälper dig att komma igång!

Våra fantastiska medarbetare

Peter Hagelin
Peter HagelinSkolchef, utbildningsledare, kursledare, och riskettan lärare
Ami Jaktlund
Ami JaktlundTrafiklärare
Hans Bartelt
Hans BarteltTrafiklärare
Lillemor Hagelin
Lillemor HagelinAdministratör & reception
Johan NehrforsNy lärare f.r.o.m. 2 oktober